Vind makkelijk uw ideale auto

BMW AUTO

*Soft-Close*B&W*Trekhaak*

Apeldoorn NL

€ 16.950,-

182.617 km

06/2012

160 kW (218 PK)

Beschrijving

BMW 1-serie 125i Business+ 218pk M-sport 182.626km NAP. Van buiten ziet deze auto er netjes en verzorgd uit, geen schades. Rond en onder de auto is geen roest te bekennen. Ook van binnen is deze auto netjes onderhouden, geen scheuren, gaten of vlekken in de bekleding. Het is een frisse auto om in te rijden en te zien.

Onze prachtige Bmw 125i staat rijklaar zonder bijkomende kosten, inclusief garantie, inclusief nieuwe grote onderhoudsbeurt! Unieke auto, vol met opties!

Onderhoud & reparaties
· Onderhoudsboeken aanwezig bij de auto + geldig NAP rapport
· Voorzien van nieuwe grote onderhoudsbeurt
· De banden zijn rondom goed, a-merk
· De remmen zijn rondom goed

Ons bedrijf is RDW erkend en alle auto’s worden geleverd met een geldig NAP rapport: www.autopas.nl

Heeft u een auto in te ruilen? Dit is mogelijk: stuur dan even een mailtje met het bouwjaar, kilometerstand, opties en wat foto’s naar info@autobedrijfwestzicht.nl of WhatsApp naar 055-7009778. Voor verdere vragen kunt u mailen of bellen naar 055-7009778. De auto’s zijn te bezichtigen aan Sleutelbloemstraat 35 in Apeldoorn. Wij hanteren geen openingstijden. Van maandag t/m zaterdag kunt u op afspraak langskomen. Op zondag zijn wij enkel via Whatsapp of mail te bereiken. Het overschrijven van de auto kan ten alle tijden in ons kantoor. De betaling kan worden voldaan middels contant of pin betaling.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.